نی‌ نی سایت

آشپزی در دل طبیعت گیلان: تجربه‌هایی ناب از نی نی سایت

گیلان، سرزمین سبزی و طعم، همواره مقصدی جذاب برای گردشگران و طبیعت‌دوستان بوده است. اما لذت سفر به این خطه، بدون چشیدن طعم غذاهای محلی و پختن آن‌ها در دل طبیعت، کامل نخواهد بود. در این پست، قصد داریم چکیده‌ای از تجربیات آشپزی در طبیعت گیلان را از نظرات کاربران نی نی سایت گردآوری کنیم تا شما هم در سفر بعدی خود، تجربه‌ای فراموش‌نشدنی داشته باشید.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این تجربیات شامل ایده‌ها، نکات و ترفندهایی است که کاربران نی نی سایت در سفرهای خود به گیلان به دست آورده‌اند و با دیگران به اشتراک گذاشته‌اند. از انتخاب مواد اولیه تازه گرفته تا روش‌های پخت سنتی و مدرن در دل طبیعت، همه چیز در این لیست گنجانده شده است.

  • 💥تهیه میرزا قاسمی بر روی آتش هیزمی، طعمی متفاوت و دودی به غذا می‌دهد.
  • 💥برای پخت کباب ترش، حتماً از گوشت تازه و سبزیجات معطر محلی استفاده کنید.
  • 💥زنان گیلانی برای طبخ غذا از ادویه محلی که به آن دلال می گویند استفاده می کنند.
  • 💥پخت ماهی کبابی با طعم‌دار کردن آن با سیر، جعفری و آب نارنج، بسیار لذیذ است.
  • 💥برای پخت برنج در طبیعت، بهره‌گیری از دیگ سنگی یا قابلمه چدنی بهترین گزینه است.
  • 💥در فصل بهار، حتماً از سبزیجات کوهی تازه برای تهیه کوکو و آش استفاده کنید.
  • 💥اگر به دنبال یک غذای ساده و سریع هستید، املت با سبزیجات محلی و تخم‌مرغ محلی را امتحان کنید.
  • 💥تهیه دسر با میوه‌های فصل، مانند ازگیل و خرمالو، می‌تواند پایان‌بخش لذت‌بخشی برای یک وعده غذایی در طبیعت باشد.
  • 💥برای جلوگیری از چسبیدن غذا به ظرف، از روغن محلی یا کره حیوانی استفاده کنید.
  • 💥برای روشن کردن آتش، از چوب‌های خشک و کوچک استفاده کنید و از خیس بودن آن‌ها اطمینان حاصل کنید.
  • 💥همراه داشتن یک کتری برای جوشاندن آب و تهیه چای زغالی، ضروری است.
  • 💥از محصولات لبنی محلی مثل دوغ آبعلی استفاده کنید.
  • 💥به جای بهره‌گیری از زغال های آماده از چوب برای تهیه غذا استفاده کنید.
  • 💥باغ های چای مکان مناسبی برای پیک نیک است.
  • 💥بردن یک عدد میز تاشو کوچک برای دور همی بسیار مناسب است.
  • 💥سعی کنید غذاهای ساده برای درست کردن انتخاب کنید.
  • 💥ظرف های یک بار مصرف را در طبیعت رها نکنید.
  • 💥در صورتی که قصد ماهیگیری دارید قبلش مجوز تهیه کنید.

آشپزی در طبیعت گیلان، فرصتی است برای ارتباط نزدیک‌تر با طبیعت، لذت بردن از طعم‌های اصیل و ایجاد خاطراتی فراموش‌نشدنی. با رعایت نکات ساده و بهره‌گیری از تجربیات دیگران، می‌توانید سفری لذت‌بخش و خوشمزه را تجربه کنید.




آشپزی در طبیعت گیلان: خلاصه تجربیات نی نی سایت (19 مورد)

آشپزی در طبیعت گیلان: خلاصه تجربیات نی نی سایت (19 مورد)

1. جوجه کباب با طعم دودی، اصل اصالت گیلانی

بیشتر کاربران نی نی سایت تاکید داشتند که جوجه کباب را از شب قبل با پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و آبلیمو مزه دار کنید. راز طعم دودی خوب هم بهره‌گیری از چوب درختان میوه در آتش است. یادتان باشد حتماً سیخ های فلزی همراه داشته باشید، چون پیدا کردن چوب مناسب در طبیعت همیشه آسان نیست. اگر می‌خواهید جوجه کباب آبدارتری داشته باشید، در حین پخت کمی کره آب شده روی آن بمالید. برای برنج کته، بهره‌گیری از هیزم محلی به عطر و طعم خاصی می‌دهد که در خانه امکانش نیست. برخی پیشنهاد می‌کردند برای جلوگیری از سوختن گوشت، قبل از سیخ زدن، کمی روغن زیتون به آن بمالید. بهتر است از مرغ محلی برای جوجه استفاده کنید. طعم و مزه آن بسیار متفاوت است. برای چاشنی، حتماً از رب انار محلی گیلان استفاده کنید. فوق العاده است!

2. میرزاقاسمی آتیشی، یه طعم بهشتی

بادمجان ها را حتماً روی زغال کباب کنید تا طعم دودی بگیرند. داخل فویل نپیچید، بگذارید مستقیم با آتش تماس داشته باشند. بعد از کباب شدن بادمجان ها، پوستشان را خوب بگیرید و با سیر رنده شده و گوجه فرنگی پوره شده مخلوط کنید. برای خوشمزه تر شدن میرزاقاسمی، تخم مرغ را جداگانه نیمرو کنید و در آخر به مواد اضافه کنید. بهره‌گیری از سبزیجات معطر محلی مثل چوچاق و خالواش، طعم میرزاقاسمی را بی نظیر می کند. اگر به این سبزیجات دسترسی ندارید، از کمی جعفری و نعناع تازه استفاده کنید. برای تزیین، از پیاز داغ و گردو خرد شده استفاده کنید. میرزاقاسمی را می‌توانید هم با نان و هم با برنج کته سرو کنید. هر دو عالی هستند. اگر تند دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل سبز تند هم به مواد اضافه کنید.

3. کباب ترش، یه شاهکار گیلانی

برای کباب ترش، از گوشت فیله گوسفندی یا گوساله استفاده کنید و آن را به قطعات کوچک برش دهید. مواد اصلی کباب ترش شامل گردو ساییده شده، رب انار، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، سبزیجات معطر (مثل چوچاق و گشنیز)، نمک، فلفل و روغن زیتون است. گوشت را حداقل 2-3 ساعت در مواد مزه دار کنید تا خوب طعم بگیرد. کباب ترش را می‌توانید هم روی زغال و هم در تابه بپزید. اگر روی زغال می پزید، حواستان باشد نسوزد. برای خوش طعم تر شدن کباب ترش، می‌توانید کمی آب انار هم به مواد اضافه کنید. برخی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد می کردند برای ترد شدن گوشت، کمی کیوی رنده شده به مواد اضافه کنید. کباب ترش را معمولا با برنج کته و مخلفات سرو می کنند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا